Webcam

Webcam

Paul Martens begon rond de eeuwwisseling met een nieuw fenomeen, de webcam. Inmiddels hebben wij talloze camera’s geïnstalleerd en hebben wij tientallen camera’s draaiende as we speak. Vaak is dit in opdracht van bedrijven, maar wij zijn in het verleden ook actief geweest voor enkele particulieren en verenigingen.

De camera’s zijn ideaal voor:

Bouwprojecten
Met onze webcams hebben we al enkele grote projecten vastgelegd zoals de bouw van “de Rotterdam“. Deze hebben we vier jaar lang met vier camera’s gevolgd in opdracht van de MAB, OVG. Hiervan draaien er nog twee dagelijks om het schitterende gebouw live te tonen.Ook de aanleg van de Cool63 wordt door onze webcams vastgelegd.
Bij deze bouwprojecten levert het spectaculaire beelden op om van het gefilmde materiaal achteraf een timelapse te maken.

Stadsgezichten
Voor de gemeente Rotterdam zijn wij bezig met het opzetten van 5 verschillende stadsgezichten. Onder het kopje “bezoek de stad” kunnen bezoekers van Rotterdam.nl live een kijkje nemen op verschillende prachtige plekken.

Sportwedstrijden
Speciaal voor het opnemen van sportwedstrijden hebben wij een apart systeem ontwikkeld: de Sportfieldcam. Hiermee kunnen eenvoudig wedstrijden opgenomen worden voor analyse. Bezoek onze Sportfieldcam site voor meer info.

Stranden
De webcamsystemen die wij ontwikkeld hebben kunnen ook dienen als tool voor reddingsbrigades. Dit systeem hebben wij de Rescuecam genoemd. Klik hier voor meer informatie over de Rescuecam.

Wilt u meer informatie over de webcam neem dan contact met ons op.

Enkele voorbeelden van webcams van ons ziet u hieronder.

 

Webcam voorbeelden:

Eerder hebben wij webcams geleverd voor: