Paul Martens Fotograaf

Paul Martens
Fotograaf

Ervaren
Na de vakopleiding MTS fotografie is Paul sinds 1980 professioneel actief als fotograaf. Ooit is hij begonnen met trouwreportages, groepsfoto’s en andere kleine opdrachten. Inmiddels heeft hij zijn eigen producten, werkt hij voor verschillende grote bedrijven en hebben honderden bedrijven en huishoudens zijn werk aan de muur hangen. De stad Rotterdam blijft door de voortdurende vernieuwing en verandering inspireren. De foto’s van de schitterende skyline zijn inmiddels een begrip in Rotterdam en omstreken.

Veelzijdig
De eigen productenlijn bestaat uit kaarten, posters, fotoboeken, vierkante en panoramakalenders. Ook doet hij veel werk in opdracht. Klanten kunnen bij ons terecht voor speciale foto’s die gebruikt kunnen worden als kantoordecoratie, foto’s voor op hun websites of andere promotiedoeleinden. Ook leggen we projecten vast in de vorm van foto, video of timelapse. De foto’s maakt hij vanuit verschillende posities, vanaf de grond, op het dak van de hoogste gebouwen of vanuit de lucht.

Fotografie Paul Martens is een echt familiebedrijf. Paul’s vrouw neemt al sinds jaar en dag de financiële administratie voor haar rekening. Onlangs is Paul’s zoon Vincent aan de onderneming toegevoegd, hij zal zich bezig houden met de communicatie, marketing en acquisitie.

Innovatief
Paul blijft altijd op zoek naar nieuwe ondernemingen. Onlangs heeft hij een nieuwe dochteronderneming opgericht: Sportfieldcam.nl. Daarnaast werkt hij sinds 2017 met een drone en een 360º camera.

 

© Fotografie Paul Martens