Over Ons

Ervaren. Veelzijdig. Innovatief.

Ervaren
Na de vakopleiding MTS fotografie is Paul sinds 1980 professioneel actief als fotograaf. Ooit is hij begonnen met trouwreportages, groepsfoto’s en andere kleine opdrachten. Inmiddels heeft hij zijn eigen producten, werkt hij voor verschillende grote bedrijven en hebben honderden bedrijven en huishoudens zijn werk aan de muur hangen. De stad Rotterdam blijft door de voortdurende vernieuwing en verandering inspireren. De foto’s van de schitterende skyline zijn inmiddels een begrip in Rotterdam en omstreken.

Veelzijdig
De eigen productenlijn bestaat uit kaarten, posters, fotoboeken, vierkante en panoramakalenders. Ook doet hij veel werk in opdracht. Klanten kunnen bij ons terecht voor speciale foto’s die gebruikt kunnen worden als kantoordecoratie, foto’s voor op hun websites of andere promotiedoeleinden. Ook leggen we projecten vast in de vorm van foto, video of timelapse. De foto’s maakt hij vanuit verschillende posities, vanaf de grond, op het dak van de hoogste gebouwen of vanuit de lucht.

Fotografie Paul Martens is een echt familiebedrijf. Paul’s vrouw neemt al sinds jaar en dag de financiële administratie voor haar rekening. Onlangs is Paul’s zoon Vincent aan de onderneming toegevoegd, hij zal zich bezig houden met de communicatie, marketing en acquisitie.

Innovatief
Paul blijft altijd op zoek naar nieuwe ondernemingen. Onlangs heeft hij een nieuwe dochteronderneming opgericht: Sportfieldcam.nl. Daarnaast werkt hij sinds 2017 met een drone en een 360º camera.

Ons team

Een echt familiebedrijf.

Paul Martens

Oprichter, Fotograaf
PaulPaul Martens is de oprichter van Fotografie Paul Martens. In de afgelopen jaren heeft hij een grote naam opgebouwd in Rotterdam en omstreken. Van de foto’s tot de montage tot de verkoop, hij is overal bij betrokken en zorgt dat hij de touwtjes in handen heeft. Zijn passie voor Rotterdam is herkenbaar voor veel klanten.


Marga Martens

Administratief medewerkster
Al sinds de oprichting van Fotografie Paul Martens, staat Paul’s vrouw Marga aan zijn zijde. Marga is naast administratief medewerkster ook zeer belangrijk als adviseur.


Vincent Martens

Communicatie en marketing medewerker
vincentSinds 2015 is ook Paul’s zoon Vincent Martens actief binnen het bedrijf. Vincent heeft onlangs zijn bachelor Communicatie- en informatiewetenschappen op de Universiteit Utrecht afgerond en houdt zich zodoende bezig met het verbeteren van zowel de interne als de externe communicatie.

Hij ontwikkelt en beheert de verschillende sites en social media en is sinds kort ook actief als project manager.


© Fotografie Paul Martens